Web Analytics Made Easy - Statcounter

عصر ایران - کیوان، یکی از دوست داشتنی ترین شخصیت های سریال نون.خ است؛ مردی ساده دل، خانواده دوست و رها شده از اعتیاد و گاز پیک نیکی که به موهای خود می نازد!

سیروس میمنت رنجبر ، نقش کیوان را در نون.خ ایفا کرده است.

او کارنامه ای پر در بازیگری و نویسندگی دارد و با هنرمندانی چون اصغر فرهادی و رضا عطاران همکاری های متعددی داشته است‌.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سیروس میمنت رنجبر متولد 1338 کرمانشاه است. از ۸ سالگی کار کرده و نان در آورده است. وقتی در کودکی به طور اتفاقی یک فیلم سینمایی دید، عاشق سینما شد و رویای حضور در فعالیت های سینمایی در ذهنش شکل گرفت.

او چنان شیفته سینما شد که در ۱۴ سالگی فیلم کوتاهی به نام "خرافات" ساخت که اتفاقا خوش درخشید و رتبه دوم جشنواره شهرش را به خود اختصاص داد که برای یک نوجوان، بسیار ارزشمند بود.
 
۱۷ سال داشت که ازدواج کرد و خداوند ۴ پسر به او داد.

سیروس میمنت درباره بازی در نقش کیوان در سریال نون-خ می گوید: آقاخانی زمانی که با من تماس گرفت و پیشنهاد همکاری داد از من خواست سبیل بگذارم و گفت "هرچقدر به نقش و رفتارهای او نگاه می‌کنم یاد تو می‌افتم."

او درباره کارگردان نون.خ هم می گوید: آقاخانی مرد مهربان و خوش‌قلبی است اما زمانی که حرف کار می‌شود رفتارهایی از خود نشان‌ می‌دهد که اگر کسی او را نشناسد یا از سابقه دوستی ما خبر نداشته باشد فکر می‌کند ما همدیگر را نمی‌شناسیم. در کل کار برای او مهم تر از رفاقت است و سرکار بسیار جدی است.

میمنت رنجبر درباره کار در شرایط کرونایی هم می گوید: حضور در یک اکیپ ۱۰۰ نفره که هرروز دورهم جمع می‌شدیم و کار می‌کردیم این نگرانی را برای ما ایجاد می‌کرد که اگر خدایی نکرده یک نفر از این جمع آلوده می‌شد، همه را آلوده می‌کرد.
علاوه بر این بزرگترین نگرانی ما خانواده‌های‌مان بود؛ این که در صورتی که خدایی نکرده مبتلا می‌شدیم ریسک ابتلا به آنان را افزایش می‌دادیم به همین دلیل ارتباطمان با خانواده‌مان برایمان دغدغه‌ای بزرگ بود.

میمنت ادامه می دهد: البته تهیه‌کننده تدابیر پزشکی و بهداشتی را اعمال کرده بود و با کسانی که در محل استقرار داشتند، سنجش سلامت اعضا و هرکسی که (مهمان، خبرنگار و ...) در محل حضور پیدا می‌کردند را به عمل می‌آوردند.

علیرغم تمام این سخت‌گیری‌ها اما نگرانی ما همچنان ادامه داشت زیرا بعضی از سکانس‌های ما در محوطه بسته بود؛ مثلاً در سه قسمت آخر فصل سوم نون. خ ما در مکانی کاملاً بسته قرار داریم که حدود ۱۵ بازیگر و ۳۰ نفر از عوامل (فیلم‌بردار و دستیارانش، گروه کارگردانی و طراح صحنه و ...) حضور دارند. در این سکانس‌ها به‌قدری فضا بسته بود که حتی اکسیژن برای تنفس کم داشتیم و این موارد جزو سختی‌های کاری ما در سالی که گذشت بود.

کاندیدای ریاست جمهوری

میمنت در سال ۱۳۹۶، کاندیدای ریاست جمهوری شد و البته صلاحیت اش تایید نشد.

وی در این باره می گوید:"وقتی هر کاری کردم به پول نرسیدم به فکر ریاست جمهوری افتادم!"

او می افزاید: از حرفهایم برداشت طنز نکنید، چراکه من هنرمندم و اجازه دارم در رویای خیالی خود یک شهر بدون اختلاس و دزدی تصور کنم.

کارنامه سیروس میمنت رنجبر

سینمایی

معجزه خنده (یدالله صمدی، ۱۳۷۵)

حرفه‌ای (اسماعیل فلاح‌پور، ۱۳۷۵)

مرد عوضی (محمدرضا هنرمند، ۱۳۷۶)

جعبه موسیقی (فرزاد مؤتمن، ۱۳۸۶)

هندوانه شب یلدا (سعید آقاخانی)

فوتبالی‌ها (عباس خواجه‌وند، ۱۳۸۹)

ایران برگر (مسعود جعفری جوزانی، ۱۳۹۳)

فیلسوف‌های احمق (سعید چاری، ۱۳۹۴)

بن‌بست وثوق (حمید کاویانی، ۱۳۹۵)

کویر آرام (سیدمیلاد بنی‌طبا، ۱۳۹۷)


تلویزیونی

همه فرزندان من (محمد دستگردی، ۱۳۷۶)

خانه‌به‌دوش (رضا عطاران، ۱۳۸۳)

متهم گریخت (رضا عطاران، ۱۳۸۴)

دلنوازان (حسین سهیلی‌زاده، ۱۳۸۸)

چاردیواری (سیروس مقدم، ۱۳۸۹)

سه دونگ، سه دونگ (شاهد احمدلو، ۱۳۹۰)

کسی خوابه؟ (جواد رضویان، ۱۳۹۰)

خروس (سعید آقاخانی، ۱۳۹۲)

روزهای بد، به‌در (سعید آقاخانی، ۱۳۹۳)

بیمار استاندارد (سعید آقاخانی، ۱۳۹۴)

دست بالای دست (محسن یوسفی، ۱۳۹۰)

میکائیل(سیروس مقدم، ١٣٩۴)

نیاز (حسین سهیلی‌زاده، ١٣٩۴)

شیوع(محمود معظمی، ۱۳۹۴)

پنچری (برزو نیک‌نژاد، ۱۳۹۶)

گسل (علیرضا بذرافشان، ۱۳۹۶)

بانوی عمارت (عزیزالله حمیدنژاد، ۱۳۹٧)

نون.خ (سعید آقاخانی، ۱۳۹٨)

دنگ و فنگ روزگار (جواد مزدآبادی، ۱۳۹٨)

نون خ۲ (سعید آقاخانی، ۱۳۹٩)

نون خ۳ (سعید آقاخانی، ١۴٠٠)


نویسندگی

خانه به دوش (طراح فیلم‌نامه، ۱۳۸۳)

فوتبالی‌ها (۱۳۸۹)

کسی خوابه؟ (۱۳۹۰)

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی بیشتر بخوانید: چرا نون. خ ( نورالدين خانزاده ) دوست داشتني است؟ قانون معصوم انرژیک فریبرز، عاشق بدشانس سریال نون.خ کیست؟ (+عکس و فیلم) بهادر (پدر روناک) در سریال نون.خ کیست؟ / شخصیت نچسب و بازی بانمک (+عکس و فیلم) سلمان، بازیگر خوش خنده سریال نون.خ کیست؟ بازیگر نقش مرجان سریال نون خ بازیگر نقش "روناک" در سریال "نون.خ" کیست؟ (+تصاویر) بازیگر نقش شیرین در نون خ لینک کوتاه: asriran.com/003G45

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: سریال نون خ کیست ریاست جمهوری سعید آقاخانی سیروس میمنت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۰۸۸۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سایه سنگین جنبش دانشجویی حامی فلسطین بر سر انتخابات ۲۰۲۴ آمریکا

خبرگزاری مهر، گروه بین‌الملل: اعتراض‌های دانشجویی در دانشگاه‌های سراسر آمریکا همچنان ادامه دارد و علیرغم برخورد خشونت‌آمیز پلیس آمریکا و بازداشت بیش از ۲ هزار دانشجو، دانشجویان اعلام کرده‌اند تا زمانی که آتش‌بس در غزه برقرار نشود، به اعتراض خود ادامه خواهند داد.

اعتراضات دانشجویی در آمریکا در آستانه انتخابات ریاست‌جمهوری

انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا در حالی حدود ۶ ماه دیگر (نوامبر / آبان) برگزار خواهد شد و «جو بایدن» گزینه اصلی حزب دموکرات است که علاوه بر جنایت‌های هفت ماهه در نوار غزه، جنبش دانشجویی نیز بر سپهر سیاسی ایالات متحده سایه افکنده‌است. به تازگی پایگاه خبری «اکسیوس» با اشاره به اوج‌گیری اعتراض‌های دانشجویی در آمریکا، این وضعیت را بر انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۴ این کشور اثرگذار دانسته و استدلال کرده که همین امر سبب وحشت دموکرات‌ها شده‌است. به نوشته این پایگاه خبری آمریکایی، همزمان با اوج گرفتن اعتراض‌های حامیان فلسطین در دانشگاه‌های آمریکا، نگرانی دموکرات‌های مجلس نمایندگان و سنا رو به افزایش است.

اکسیوس در این مطلب اذعان می‌کند: اعتراض گروه‌های دانشجویی حامی فلسطین به یک پویایی سیاسی دامن زده که پس از حمله هفتم اکتبر حماس آغاز شد و در آستانه برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا می‌تواند بر نتیجه آن اثرگذار باشد. یکی از دموکرات‌های مجلس نمایندگان آمریکا در همین زمینه به اکسیوس گفته‌است که «هرچه اعتراض‌ها بیشتر ادامه پیدا کند، وضعیت برای انتخابات هم بدتر می‌شود».

دیگر رسانه‌های آمریکایی نیز در این زمینه به طیف سیاسی حاکم و شخص رئیس‌جمهوری همواره هشدار می‌دهند. روزنامه «گاردین» انگلیس چهارشنبه هفته گذشته نوشت: کارشناسان هشدار داده‌اند که سیاست‌های رئیس‌جمهوری ایالات متحده و دموکرات‌ها در قبال اسرائیل که اعتراض هزاران دانشجو در سراسر آمریکا را برانگیخته است، می‌تواند بر رأی جوانان به «جو بایدن» تأثیر گذاشته و به شانس انتخاب مجدد وی آسیب بزند.

«جاناتان زیمرمن» استاد دانشگاه پنسیلوانیا در این زمینه تاکید کرده‌است: «تهدید واقعی برای بایدن این است که رای‌دهندگان جوان‌تر به‌ویژه رای‌دهندگان تحصیل‌کرده دانشگاهی، در انتخابات حضور پیدا نکنند.»

این خطر زمانی جدی‌تر به نظر می‌رسد که حتی «کالج دموکرات‌های آمریکا» (CDA) که یک سازمان میانه‌رو و حامی بایدن است، روز سه‌شنبه گذشته از حزب خود انتقاد و در بیانیه‌ای اعلام کرد که هر روزی که دموکرات‌ها نتوانند در اتحاد باهم از آتش‌بس دائمی در جنگ غزه، راه حل «دو دولتی» و به رسمیت شناختن کشور مستقل فلسطین حمایت کنند، جوانان بیشتر و بیشتری از این حزب مأیوس می‌شوند.

در بخشی از این بیانیه به نقل از نمایندگان دانشجویان در حزب دموکرات آمریکا آمده است: ما به عنوان رای‌دهندگان جوان همگی آگاه هستیم که انتخابات نوامبر در پیش است و آراء ما در اینکه چه کسی به کاخ سفید راه می‌یابد، تعیین کننده خواهد بود. کاخ سفید در راهبرد حمایت از بنیامین نتانیاهو نخست وزیر (رژیم) اسرائیل و بی‌تفاوتی نسبت به جایگاه خود و خواسته همه آمریکایی‌هایی که به دنبال پایان دادن به این جنگ هستند، اشتباه کرده‌است.

بنابراین از نگاه ناظران، خشم رای‌دهندگان آمریکایی از بایدن به دلیل حمایت از رژیم صهیونیستی و مدیریت ضعیف و منفعلانه او در قبال آتش‌بس و کشتار غیرنظامیان فلسطینی ممکن است به شکست سیاسی حزب دموکرات در انتخابات ۲۰۲۴ ریاست جمهوری آمریکا بیانجامد.

مردم آمریکا معتقدند که دولت بایدن با وجود اعتراض‌های دانشجویی و مردمی کم سابقه در محکومیت حمله‌های رژیم صهیونیستی علیه غزه و نارضایتی آن‌ها از تخصیص بودجه هنگفت مالی و تسلیحاتی به نفع این رژیم، صدای رای‌دهندگان و مالیات دهندگان آمریکایی را نشنیده و رضایت لابی‌های صهیونیستی را بر رضایت مردم خود ترجیح می‌دهد.

بنابراین در چند قدمی انتخابات، جوانان آمریکایی از بایدن دور شده‌اند. روزنامه «یواس‌ای تودی» اوایل اردیبهشت‌ماه با اشاره به نتایج نظرسنجی‌های اخیر اعلام کرد که محبوبیت بایدن در میان جوانان این کشور در حال کاهش است و این امر می‌تواند زنگ خطری برای این سیاستمدار دموکرات در انتخابات ۲۰۲۴ ریاست جمهوری ایالات متحده باشد.

همچنین نظرسنجی جوانان هاروارد که بین ۲۰ هزار جوان ۱۸ تا ۲۹ ساله انجام شده‌است، نشان داد که حمایت از بایدن در میان جوانان در حال ریزش است. نظرسنجی اخیر دانشگاه «سافولک» که در ژانویه منتشر شد هم نشان می‌داد که در میان رأی دهندگان زیر ۳۵ سال، ترامپ پیشتاز است.

مسلمانان و عرب تبارهای امریکایی از بایدن انتقام می‌گیرند؟

تنها دانشجویان و جوانان آمریکایی نیستند که از بایدن و دموکرات‌ها روی برگردانده‌اند، مسلمانان و آمریکایی‌های عرب‌تبار نیز در انتخابات پیش رو از رئیس‌جمهوری که چهار سال پیش با رأی آنان وارد کاخ سفید شده‌بود، انتقام خواهند گرفت.

آمریکایی‌های عرب‌تبار و مسلمان می‌گویند که بایدن را مجازات خواهند کرد حتی اگر به قیمت شکست دموکرات‌ها در انتخابات ریاست جمهوری باشد. حدود ۴.۵ میلیون مسلمان آمریکایی وجود دارند که بیش از ۱ درصد از جمعیت ایالات متحده را تشکیل می‌دهند. آراء رای‌دهندگان عرب‌تبار تفاوت چشمگیری را در رقابت تنگاتنگ ۲۰۲۰ ایجاد کرد.

در انتخابات آن سال، بایدن با ۱۵۴ هزار رأی در میشیگان از ترامپ پیشی گرفت؛ رأیی که عمدتاً به جامعه آمریکایی‌های عرب‌تبار که پنج درصد آرا را به خود اختصاص داده‌بودند، تعلق داشت. میشیگان خانه حدود ۲۴۰ هزار آمریکایی عرب‌تبار است. در جورجیا بایدن با کمتر از ۱۲ هزار رأی پیروز شد. در آن ایالت بیش از ۵۷ هزار آمریکایی عرب‌تبار زندگی می‌کنند.

با این وجود، افزایش نارضایتی در آن جوامع به این معنا است که برای اولین بار در ۲۶ سال گذشته حزب دموکرات دیگر گزینه‌ مناسبی برای بسیاری از رأی دهندگان عرب‌تبار چه مسیحی و چه مسلمان نیست. میزان محبوبیت بایدن در میان آمریکایی‌های عرب تبار از ۵۹ درصد در سال ۲۰۲۰ به ۱۷ درصد در سال ۲۰۲۳ رسید که البته همین میزان نیز در سال ۲۰۲۴ با تداوم و تشدید نسل‌کشی در غزه و شکل‌گیری جنبش دانشجویی جاری کاهش چشمگیری داشته‌است.

بنابراین حدود ۷۰ درصد مسلمانان آمریکایی در سال ۲۰۲۰ در مقابل ترامپ به بایدن رأی داده‌بودند و بر اساس گزارش شورای روابط آمریکایی -اسلامی حدود ۲ میلیون مسلمان در حال حاضر برای رأی دادن در انتخابات ۲۰۲۴ ثبت نام کرده‌اند که بی‌تردید بایدن گزینه مورد نظر آنها نخواهد بود. چند ماه پیش «ایلهان عمر» نماینده دموکرات ایالت مینه‌سوتای آمریکا به رئیس‌جمهوری این کشور هشدار داد که انتخاب مجدد وی در رقابت‌های ریاست‌جمهوری، در سایه نادیده گرفتن خواسته‌های جوانان و مسلمانان «دل شکسته» به مشکل خواهد خورد.

کد خبر 6096954

دیگر خبرها

  • تهیه‌کننده نون‌خ: سعید آقاخانی دستمزد نجومی نگرفته/ آمار مخاطبان تلویزیون بیش از آن چیزی است که گفته می‌شود
  • اولین انتخابات ریاست جمهوری چاد پس از حاکمیت نظامیان
  • رفاقت قدیمی‌ با سیروس میمنت باعث بازی‌ام در «نون خ» شد/ در کرمانشاه ۱۰۰۰ نفر تست بازیگری دادند
  • سایه سنگین جنبش دانشجویی حامی فلسطین بر سر انتخابات ۲۰۲۴ آمریکا
  • چالش‌های بایدن و ترامپ در انتخابات ۲۰۲۴ ریاست جمهوری آمریکا
  • دستمزد نجومی سعید آقاخانی ؛ شایعه یا واقعیت
  • واکنش تهیه کننده نون خ به دستمزد نجومی سعید آقاخانی
  • سعید آقاخانی دستمزد نجومی گرفته؟ | واکنش تهیه کننده نون خ | او در تیم نویسندگان، کارگردانی و بازیگری است و برای ...
  • دستمزد نجومی سعید آقاخانی واقعیت دارد؟
  • احتمال انصراف قالیباف از ادامه حضور در مجلس